Karin Kleine

Karin Kleine (1962) heeft een brede ervaring in zowel het hoger onderwijs als in de jeugdzorg. Zo was zij directeur van de sociale opleidingen bij InHolland, projectleider bij de HBO-raad en bij Jeugdzorg Nederland.

Zij heeft veel ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van trainingen,met name binnen de jeugdzorg. Vier jaar geleden richtte zij haar eigen bedrijf op: HaKa Nederland. Binnen deze organisatie houdt deze enthousiaste, ondernemende en resultaatgerichte trainer zich intensief bezig met deskundigheidsbevordering en opleiden. De fysieke trainingen worden gecombineerd met e-learning. Karin vindt persoonlijke aandacht voor de deelnemer heel belangrijk. Opdrachtgevers krijgen na afloop van de training altijd een analyse van de bevindingen en advies over de verdere deskundigheidsbevordering. Lerende organisaties, competentieontwikkeling en professionalisering op de werkvloer zijn haar specialiteit.
Cursisten beoordelen de trainingen van Karin altijd positief, omdat zij zorgt voor een goede sfeer, deskundige begeleiding en een aanbod dat aansluit op de behoefte.