Robert Stamboliev

Robert Stamboliev MA is internationaal werkzaam als psycholoog, trainer, coach en relatietherapeut. Hij studeerde andragologie aan de Universiteit van Utrecht en bekwaamde zich in Voice Dialogue en transformatiepsychologie bij het International College in Los Angeles onder mentorschap van Hal Stone Ph.D.

In zijn eigen woorden: ‘Het inspireert mij om mensen meer bewustzijn te laten vinden. Een mens denkt en handelt vaak mechanisch, identificeert zich met allerlei gedachtes en denkbeelden en als gevolg daarvan overkomt hem van alles, zonder dat hij zich daarvan bewust is. Datgene wat jij in essentie bént, slaapt. Bewustzijnswerk is essentieel om ‘wakker’ te worden, je te bevrijden van conditioneringen en om échte keuzes te kunnen maken. Dit geldt voor het individu, maar ook voor organisaties en landen.
Our planet needs consciousness!’

Sinds 1983 heeft hij zich ingespannen om Voice Dialogue op de kaart te zetten in Nederland en Europa en hij heeft daartoe het Instituut voor Transformatiepsychologie (ITP) opgericht. Hij heeft veel professionaliserings- en leiderschapsprogramma’s ontwikkeld en uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers en beleeft plezier in het helpen excelleren van procesbegeleiders (trainers, therapeuten, coaches, managers, leerkrachten). Aan Voice Dialogue facilitators biedt hij supervisie en Masterclasses aan, in binnen- en buitenland.

Robert heeft in de loop der jaren veel artikelen geschreven. In 1988 debuteert hij met het boek “De Energetica van Voice Dialogue”. Dit is inmiddels een belangrijk studieboek voor Voice Dialogue.

Overige cursussen van Robert Stamboliev

Titel
Webinar: Voice Dialogue in de GGZ