Saskia Verhaeren

Saskia Verhaeren –Brein bewuste trainer groeimindset 

‘Met passie voor ons unieke brein train en adviseer ik mensen naar een mindset gericht op groei!’

Een groeimindset zorgt voor meer motivatie &zelfregulatie. Het zorgt ervoor dat je beter in je vel komt te zitten en meer uit je potentie haalt.

Meer dan 20 jaar heeft Saskia Verhaeren met hart en zielgewerkt in het onderwijs als leerkracht, mentor, teamleider, kwaliteits-auditor, -trainer en -adviseur. Ze zag dat kinderen en volwassenen vastliepen op verschillende fronten in hun ontwikkeling.

Ze heeft zich daarom steeds meer verdiept in het conceptgroeimindset (Carol S. Dweck) en de belangrijke rol die het brein hierin speelt. Hiervoor heeft zij, naast studies en haar ruime ervaring in het onderwijs, veel zelfstudie gedaan en masterclasses gevolgd. Ze geeft leer-actieve lezingen, trainingen en advies op dit gebied. Het ontwikkelen van een groeimindset op een breinbewuste manier heeft haar een zodanige impuls gegeven dat zij niet anders kan dan dit mooie gedachtegoed vanuit haar hart te delen! Zeker aan leerkrachten die kinderen begeleiden in (leer-)processen! Om zo ook leerlingen, waarvan het brein volop in ontwikkeling is, brein bewust te stimuleren naar een mindset gericht op groei!

De werkvormen van Saskia Verhaeren zijn breinvriendelijk;dat wil zeggen dat in de training zoveel mogelijk breinwaardes gebruikt worden. Het gaat hier om activerende waardes zoals het gebruiken van je zintuigen, emotie en creatie. Daarnaast ook structurerende waardes waaronder voortbouwen en focus. Daarnaast is er ruimte voor beweging & rust. Het brein is gemaakt om te creëren én te delen. Naast de informatie die je op (interactieve) wijze ontvangt train je, alleen of samen, met behulp van diverse werkvormen.

Overige cursussen van Saskia Verhaeren

Titel
Brein bewust op weg met groeimindset (in de basisschool)