Angela Peeters

Angela is oprichter van Family Lab Nederland, Familie Focus en Coach voor kind en gezin. Als professional in welzijnswerk en ondernemer bundelt zij haar kennis en ervaring uit haar werk als gezinscoach, opleider in ontwikkeling, pedagogie, psychologie en communicatie.
Zij is een verbinder en wordt o.a. gedreven door een missie die gericht is op zowel het versterken van eigen kracht in ouderschap als in professionele capaciteit.
Zolang zij zich weet te herinneren houdt zij zich bezig met de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Zij leeft en werkt in de overtuiging dat ‘invloed’ nemen op je eigen persoonlijke én professionele ontwikkeling van toegevoegde waarde is, niet alleen voor jezelf maar ook voor je directe gezins- en/of werkomgeving. Evenzeer de beperkingen van deze ‘invloed’ kennend, richt zij zich in haar werk op relationele verbindingen die laten zien welke patronen je in elke rol onder de loep mag nemen. Als moeder van 4 jong volwassenen wordt zij gedreven door nieuwsgierigheid in mensen en de wens de verbinding tussen
hen te creëren en te bevorderen. Sinds enige tijd is Angela tevens verbonden aan Lindekracht/deBabycoach waarvoor zij als opleider werkt.

Aankomende cursussen van Angela Peeters

Titel Aanvang Locatie
Opleiding tot deBabyspecialist® in kinderopvang 10 september 2018 Den Bosch
Kop-opleiding deBabyspecialistisch coach 10 september 2018 Eindhoven
Kop-opleiding deBabyspecialistisch coach 14 september 2018 Logavak - Utrecht

Overige cursussen van Angela Peeters

Titel
Babygericht opleiden