Karin Niesing

Drs.Karin Niesing (1969), uitgesproken luisteraar.
Klanten omschrijven haar als analytisch, snel tot de kern komend, resultaatgericht en een bijzondere mix tussen zakelijkheid en warmte. Zij is heel helder in de uitleg van de theorie en het verwoorden van feedback en koppelt verkregen inzichten steeds naar toepasbaarheid in de praktijk. Kenmerkend voor de sfeer in haar groepen is de openheid en het plezier om jezelf te ontwikkelen.

Vanuit haar eigen bedrijf Waardebron is zij sinds tien jaar werkzaam als gecertificeerd communicatietrainer, executive coach, team- en intervisiebegeleider op het vlak van leiderschap, persoonlijke en teameffectiviteit. Haar lat en ambities liggen hoog in het streven naar blijvende gedragsveranderingen.

Karin heeft Monetaire Economie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Vervolgens heeft zij 10 jaar in het bankwezen gewerkt in de zakelijke kredietverlening, als specialist bij de financiering van complexe financieringsvraagstukken en als directiesecretaris. In 2006 volgde met veel plezier en doorzetten de volledige ommezwaai naar het trainers- en coachvak.

Overige cursussen van Karin Niesing

Titel
Gordon® Communicatietraining Effectief Samenwerken
Leergang Management in de Zorg