Gek genoeg brengt het ons samen | Oplossingen in tijden van crisis


Vanwege het coronavirus is Nederland tot stilstand gekomen. Niets is meer hetzelfde en dat zorgt voor stress: we moeten ons werk drastisch anders organiseren, de kinderen zijn ineens continu om ons heen en we maken ons zorgen om onze familieleden en vrienden.

Aan de andere kant is dit een tijd die verbroedert. ‘Gek genoeg brengt het ons samen’, zingen Snelle en Davina Michelle in hun versie van 17 miljoen mensen in een leeg(!) Ahoy. Bovendien boort deze tijd ook het creatieve in mensen aan: we gaan op zoek naar andere manieren van communiceren, proberen om anderen te helpen en mensen zingen samen om elkaar moed te geven. Kortom: we maken gebruik van onze talenten om anderen een hart onder de riem te steken.

Ook wij hebben niet stil gezeten en kunnen met trots vertellen dat aankomende week de eerste twee trainingen volgende week als online webinar gaan plaatsvinden:

Kijk voor een overzicht van alle Logavak webinars op deze website.

Inschrijven kan nog! Uiteraard hadden we u het liefste op onze eigen locatie verwelkomd. Daarom krijgt u bij uw inschrijving nu een welkomstvoucher van € 50,-, te verzilveren voor een training van Logavak voor uiterlijk 31 juli 2020. 

Daarnaast hebben onze docenten diverse tips om jouw werk en privéleven in deze tijd zo goed mogelijk te organiseren. Deze tips en trics verschijnen op de logavak nieuwspagina.

Wij wensen u allemaal veel sterkte en gezondheid toe in deze bizarre tijden.


01-04-2020

Nieuwsbrief


Selecteer uw interessegebied: