Informatiebijeenkomst Basisopleiding Mediation

Niveau: HBO
Docenten: Greet van Gorsel | Lianne van Lith
Incompany aanvraag
Bent u geïnteresseerd in de Basisopleiding Mediation, maar wilt u graag nog wat meer informatie voordat u zich inschrijft? Dat kan! Wij bieden u namelijk de mogelijkheid gratis en geheel vrijblijvend kennis te maken met de docenten en vanuit hun expertise antwoord te krijgen op alle vragen rondom de opleiding en mediation. Wilt u een telefonische of persoonlijke afspraak maken me de docent? Schrijf u dan gratis in voor deze informatiebijeenkomst en wij nemen contact met u op om een afspraak te plannen!

Basisopleiding Mediation
Tijdens de boeiende en interactieve Basisopleiding Mediation ontwikkelt u zich als professioneel mediator. Na afloop van de opleiding kunt u deelnemen aan de MfN kennistoets en vervolgens het MfN assessment om u aansluitend in te schrijven in het Register van de Mediatorsfederatie Nederland. Ook als u (nog) niet als MfN-registermediator aan het werk gaat, levert deze basisopleiding een waardevolle bijdrage aan uw kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling op het gebied van conflicthantering en zal de opleiding uw dagelijkse beroepspraktijk én uw dagelijks leven verrijken.Wilt u precies op de hoogte zijn van alle aspecten die aan bod komen tijdens de Basisopleiding Mediation en er zeker van zijn dat deze opleiding voor u de juiste keuze is? Kom dan kosteloos naar deze vrijblijvende informatiebijeenkomst.

De LOGAVAK-Medling Academy biedt de basisopleiding aan in de volgende variant:
  • 10 bijeenkomsten op verschillende data in 2018 en 2019, zowel op zaterdag als doordeweeks.

 

Doelgroep

Belangstellenden Basisopleiding Mediation.
De doelgroep is breed en gevarieerd. Te denken valt aan afdelingshoofden/managers, directeuren van profit en non-profit organisaties, psychologen, maatschappelijk werkers, wijkteamleden, politiemensen, P&O/HRM’ers, arbo- en bedrijfsartsen, advocaten, notarissen, arbeidskundigen, intern begeleiders, coaches, customer relations, medisch specialisten: kortom, een ieder die met andere mensen in contact komt en daar een beroepskwalificatie in wil bereiken.


Vooropleiding

Werkzaam op  HBO-  of  WO-niveau en met enige levenservaring.

Voorwaarden

Op dit aanbod zijn de algemene voorwaarden van Logavak Opleidingsgroep BV van toepassing.