Introductiemiddag Coaching en counseling vanuit de TA in professioneel en persoonlijk leven

Cursusduur: 3 uur
Introductiemiddag Coaching en counseling vanuit de TA in professioneel en persoonlijk leven

Tijdens deze vrijblijvende middag (14.00 tot 17.00 uur) op 14 december a.s. ontvangt u onder het genot van een hapje en een drankje, uitgebreide informatie over de 7 daagse Opleiding Coaching en counseling vanuit de TA in professioneel en persoonlijk leven. Wilt u precies op de hoogte zijn van alle aspecten die aan bod komen tijdens de opleiding en er zeker van zijn dat deze opleiding voor u de juiste keuze is? Kom dan kosteloos naar deze vrijblijvende introductiemiddag.  

Programma

Deze 7 daagse opleiding Coaching en counseling vanuit de TA in professioneel en persoonlijk leven, bedoeld voor leidinggevenden, coaches, docenten, jeugdzorgwerkers,  begeleiders, trainers, adviseurs, directeuren of teamcoaches, levert je het volgende op: 

·         methodieken om samen met de ander belemmerende overtuigingen te onderzoeken en te herformuleren;
·         een manier om de communicatie te doorzien en helder te maken aan de ander (cliënt, leerling, team, organisatie);
·         handvatten om gesprekken positief te beïnvloeden;
·         kennis over de ontwikkeling van relaties, teams en organisaties;
·         praktische tools om gelijkwaardigheid en vertrouwen in elk contact te bevorderen;
·         vaardigheden om de autonomie en regie bij jezelf, de ander en het systeem te stimuleren;

Ook voor bestaande coaches en counselors is het een uitgelezen mogelijkheid om je kennis op te frissen, de transactionele analyse in je beroepspraktijk te integreren, en je eigen effectiviteit te vergroten. Tijdens de 7 dagen worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld: communicatiestijlen, herkennen van drijfveren, wat doe je met je zelfbeeld, autonomie en ontwikkeling, ethische dilemma's en competentieontwikkeling. 

Daarnaast biedt deze informatieve bijeenkomst u de kans om kennis te maken met de trainers en vanuit hun expertise antwoord te krijgen op alle vragen rondom de opleiding en transactionele analyse. Met de opgedane kennis kunt u op onderbouwde wijze beslissen of de Opleiding Coaching en counseling vanuit de TA in professioneel en persoonlijk leven voor u de juiste keuze is. Kunt u niet op de introductie-bijeenkomst aanwezig zijn, dan kunt u natuurlijk contact altijd opnemen met één van de docenten Marij Peeters of Monika Cox.

NB: Aan het bezoeken van deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, wel horen wij het graag uiterlijk 2 weken van te voren of u toch verhinderd bent. Zonder afbericht zijn wij namelijk genoodzaakt om € 25,- administratiekosten in rekening te brengen. 

LOGAVAK biedt de opleiding Opleiding Coaching en counseling vanuit de TA in professioneel en persoonlijk leven aan met als startdatum 16 maart 2018 in Amsterdam

Voorwaarden

Op dit aanbod zijn de algemene voorwaarden van Logavak Opleidingsgroep BV van toepassing.

Aanbod

Aanvang Locatie
Er is momenteel geen aanbod voor dit onderwerp.